1 op 1 Life coachingstraject

Als je er klaar voor bent om bewuster te leven, een duidelijk beeld te krijgen van wat je doelen zijn en een evenwichtiger, productiever leven te leiden dan is 1 op 1 coachingsprogramma iets voor jou!

 

Tijdens de sessies kijken we naar jouw levenshouding, manier van denken en reageren en naar de invulling van jouw leven.

Samen gaan we op zoek naar jouw doelstellingen en hoe jij deze kan bereiken. We focussen op het in evenwicht brengen van jouw emoties en gedachten. Zo kom je tot concrete acties die jou helpen om jouw doelstellingen en dromen te realiseren.

Life coaching is een aanpak die voornamelijk wordt ingezet voor het werken aan problemen in het hier-en-nu. Het is een techniek om je te helpen je mentale flexibiliteit te vergroten en je veerkracht te versterken.

 

 

Loopbaanbegleiding

Door middel van persoonsgerichte coaching wil ik je uitdagen en helpen om nieuwe inzichten te krijgen over jezelf en je loopbaan. Samen brengen we jouw talenten, ambitie en motivatie in kaart. Van daaruit gaan we op zoek naar je doel en werken we een oplossingsgericht, concreet en haalbaar stappenplan uit. Met veel enthousiasme leer ik je tools om vol vertrouwen en plezier (terug) in actie te komen.

 

Prijs: Loopbaancheque - verkrijgbaar via VDAB.be

Locatie: Online sessies of in persoon

 

In samenwerking met: